Kapacita podujatia je naplnená, registráciu sme zastavili!

Ďakujeme za obrovský záujem o podujatie dm ženský beh. 🏃‍♀️ S generálnym partnerom podujatia, dm drogerie markt Slovensko sme nadšení, pred štartom je kapacita tohto pôvabného podujatia už naplnená. Aby sme zabezpečili kvalitu podujatia na najvyššej úrovni, kapacitu navyšovať nebudeme. REGISTRÁCIA JE ZASTAVENÁ, to však neznamená, že nebudete mať šancu zúčastniť sa. Pripravujeme pre vás […]

11. júla 2024

img

Ďakujeme za obrovský záujem o podujatie dm ženský beh. 🏃‍♀️

S generálnym partnerom podujatia, dm drogerie markt Slovensko sme nadšení, pred štartom je kapacita tohto pôvabného podujatia už naplnená.

Aby sme zabezpečili kvalitu podujatia na najvyššej úrovni, kapacitu navyšovať nebudeme.

REGISTRÁCIA JE ZASTAVENÁ, to však neznamená, že nebudete mať šancu zúčastniť sa. Pripravujeme pre vás ešte súťaže o štartovné, vďaka ktorým niekoľko šťastných výherkýň pobeží na 12. ročníku dm ženského behu.

Možnosti preregistrácie:

Život prináša rôzne prekvapenia, preto sa ľahko môže stať, že sa prihlásené bežkyne nebudú môcť zúčastniť. Ako prebieha zmena registrácie na novú pretekárku?

  1. riadne prihlásená bežkyňa (t.j. nachádza sa v štartovej listine), pošle e-mail so žiadosťou o zmenu registrácie na registracia@becool.sk. V kópii bude pretekárka, na ktorú chce registráciu prepísať. V e-maile je potrebné uviesť meno, rok narodenia, disciplínu, mesto e-mail a tel náhradnej pretekárky. E-mail je potrebné zaslať z rovnakého e-mailu, aký bol použitý pri registrácii. V opačnom prípade zmena možná nebude.
  2. pri prezentácii môže byť náhradnej pretekárke účtovaný poplatok vo výške 5 eur. O tejto skutočnosti budú informovať kolegyne pri prepise registrácie.

Link na štartovú listinu: https://bratislavamarathon.sk/events/dm-zensky-beh/startova-listina/

Pokiaľ sa pretekárka, ktorá vám ponúka registráciu nenachádza v štartovej listine, nie je zaregistrovaná. Žiadne výnimky nie sú.