Telekom Night Run Donovaly – organizačné informácie

English version can be found HERE. V sobotu 27. júla 2024 sa stretneme v nádhernom prostredí Donovalov na pokračovaní Grand Prix powered by Telekom, obľúbenej série nočných behov. Pripravili sme pre vás tento článok, v ktorom nájdete základné organizačné informácie k vášmu štartu, ale aj iné informácie k podujatiu. Organizačné pokyny k sobotňajšiemu podujatiu: ➡️ Termín a miesto konania podujatia: sobota […]

19. júla 2024

img

English version can be found HERE.

V sobotu 27. júla 2024 sa stretneme v nádhernom prostredí Donovalov na pokračovaní Grand Prix powered by Telekom, obľúbenej série nočných behov. Pripravili sme pre vás tento článok, v ktorom nájdete základné organizačné informácie k vášmu štartu, ale aj iné informácie k podujatiu.

Organizačné pokyny k sobotňajšiemu podujatiu:

➡️ Termín a miesto konania podujatia: sobota 27.7.2024, centrálne parkovisko Donovaly.

➡️ Miesto a časy štartov pretekov: 

  • 17:00 – Turbo TV detské behy
  • 18:00 – charitatívny #Rešpekt run
  • 19:50 – 10 km
  • 20:00 – 5 km

➡️ Kompletný harmonogram podujatia nájdete TU.

➡️ Parkovanie, príchod na podujatie: Zaparkovať vám odporúčame na centrálnom parkovisku na Donovaloch. Parkovanie je možné aj na druhej strane cesty na štrkovom spoplatnenom parkovisku, kde sú rampy. Vjazd a výjazd bude obmedzený v čase konania večerných behov od 19:30 do cca. 21:30 hod.

➡️ Prezentácia a prevzatie štartového čísla: v sobotu od 10:00 do 19:00 hod v našom registračnom stane v areáli podujatia.

Nové registrácie budú možné na mieste len v prípade, ak nebude naplnený účastnícky limit (platí aj pre detské behy). Zmena registrácie na iného pretekára bude možná na mieste, preregistrácia je spoplatnená sumou 5 eur.

➡️ K dispozícii budú na mieste aj šatne (zvlášť dámska a pánska šatňa) a úschovňa – po prezentácii v našom registračnom stane.

Odporúčanie! Pre rýchlejšie nájdenie a odovzdanie vášho batoha/tašky po dobehnutí odporúčame označiť svoj batoh (týka sa najmä čiernych tašiek/ batohov), napríklad farebnou stuhou alebo šálom. Naši kolegovia ho tak na základe vašich inštrukcií rýchlejšie nájdu.🙂

➡️ Trať: Počas behu sa môžete tešiť na krásne výhľady – trať vedie aj popod známu Novú hoľu a cez areál PARK SNOW. Ak sa neviete rozhodnúť pri výbere tenisiek, odporúčame vám cestné tenisky, ktoré sú na túto trasu postačujúce. Čakajú na vás kopce a potom zbehy, v ktorých si môžete vydýchnuť.

Mapy jednotlivých disciplín nájdete TU.

➡️ Občerstvenie na trati a v cieli, medaila: Pre pretekárov na 10 km bude pripravená osviežovacia stanica po cca 4,5 km. V cieli bude k dispozícii občerstvenie a osvieženie od partnerov podujatia Mattoni a BILLA

🏅 Každý pretekár dostane v cieli účastnícku medailu.

➡️ Fotografie: Fotky z podujatia zabezpečuje profesionálny fotoservis GetPica. Po skončení podujatia budú posielať účastníkom, ktorí pri registrácii poskytli súhlas s vytvorením fotografií, na e-mail uvedený pri registrácii odkaz na fotografie.

Pokiaľ si nie ste istí, že ste pri registrácii tento súhlas poskytli, ponechajte si svoje štartové číslo a na www.getpica.com po bezplatnej registrácii vložte číselný kód uvedený pod QR kódom na vašom štartovom čísle.

Neprekrývajte si svoje štartové číslo ďalšou vrstvou oblečenia, aby vám mohli byť priradené vaše fotografie. Ak sa vám fotky zapáčia, budete si ich môcť zakúpiť jednotlivo alebo výhodne v sade.

➡️ Obchod s eventovým merchom:  pri registrácii bude štandardne k dispozícii náš obchodík. Na výber budú doplnky v dizajne podujatia, ktoré nájdete už teraz na našom e-shope TU. Ak ste si zakúpili tričko, buffku alebo čelenku k tomuto podujatiu, prevezmete si ho počas prezentácie.

➡️ Aktivácie partnerov

✨ V stánku generálneho partnera podujatia, Slovak Telekom, bude v sobotu prebiehať súťaž o hodinky Samsung Galaxy! Stačí na mieste naskenovať QR kód a vyplniť krátky dotazník. Po vyhlasovaní výsledkov hlavných disciplín vyžrebujeme 2 šťastných výhercov.

Na rovnakom mieste sa uskutoční BEŽECKÝ WORKSHOP s RUNology.app spojený s analýzou bežeckej techniky. Začíname o 16:00 h.

👉 Renault zóna: Príďte si na Renault ESPACE nájsť svoje meno a odfoťte sa pri ňom! Na vozidle nájdu svoje meno všetci bežci a bežkyne prihlásený najneskôr 21.7.2024

 👉 Dr. Max a Všeobecná zdravotná poisťovňa sľubujú bohatú ponuku služieb zameraných na vaše zdravie, ako meranie telesných hodnôt pomocou prístroja InBody, meranie krvného tlaku a saturácie krvi kyslíkom, spirometriu, a oveľa viac! 

👉 V stane Strongpower dostanete masáž od profesionálneho maséra, vyskúšať a zakúpiť si tu môžete aj účinné bylinkové mastičky. Na mieste bude aj Reboots s kompresnými nohavicami, ktoré podporujú aktívnu regeneráciu po výkone.

👉  Po prevzatí štartového čísla si v registračnom stane vezmite tyčinku Corny, ktorá má nielen vynikajúcu chuť, ale aj celý rad funkčných výhod pre aktívnych ľudí.

 Pokračovanie série nočných behov Grand Prix powered by Telekom 2024

✨ Pobežíte na Donovaloch 10 km disciplínu? Ak ste túto vzdialenosť úspešne zvládli aj na prvom nočnom behu série Grand Prix 2024, t.j. na ČSOB Night Run Štrbské Pleso, ste v hre o exkluzívne ceny od partnerov Grand Prix, napríklad víkendový pobyt na Donovaloch či Štrbskom Plese, smartfón Samsung, poukážky na nákup športového vybavenia a oveľa viac!

✨ Každý účastník Grand Prix 2024 na finále série v Bratislave dostane špeciálnu medailu Grand Prix.