topImage

ČSOB NIGHT RUN ŠTRBSKÉ PLESO

Registrácia
2024-06-01 19:45

01.06.2024

00:00:00

ČSOB Night Run Štrbské Pleso

Rozbehni sa do leta v Tatrách, v nádhernom prostredí Štrbského Plesa ⛰!

Postav sa na štart s tisíckou ďalších bežcov a prebehni krásnu 5 km alebo 10 km trať okolo Malého aj Veľkého Štrbského Plesa, Jazierok lásky a cez Areál bežeckého lyžovania Snow.

image

12 ročníkov

Už dvanásty krát sa postavíme na štart na ceste K Vodopádu a vybehneme na bežeckú prehliadku obce Štrbské Pleso. Rozbehneme sa do leta v Tatrách - na 5km a 10 km trati s jednými z najkrajších výhľadov na Slovensku.

image

Tisícky účastníkov

Pri návštevnosti tisícok bežcov za 9 ročníkov je jasné, že ČSOB Night Run Štrbské Pleso je obľúbenou každoročnou zastávkou mnohých bežcov počas pretekovej sezóny. Nezameniteľná atmosféra Vysokých Tatier robí beh natoľko jedinečným, že už po dobehu do cieľa sa budeš tešiť na ďalší ročník.

image

Nespočet zážitkov

Od štartu detských behov až po prebeh posledného dospelého bežca cez cieľovú čiaru, ČSOB Night Run je plný krásnych bežeckých zážitkov. Nezameniteľná atmosféra v štartovom koridore s výhľadom na Rysy, povzbudzovanie od organizátorov a fanúšikov na trati a dobeh do cieľa za tmy. Kto zažil pochopí, kto nezažil - je na čase ;)

Disciplíny

Aktuality

becoolImg

agentúra Be cool

BE COOL, s.r.o. je športovo - eventová agentúra, ktorá okrem množstva športových, kultúrnych a spoločenských podujatí poskytuje aj cateringové služby prostredníctvom vlastného tímu kuchárov a catering manažérov. Agentúra pôsobí na trhu od roku 1998 a za toto obdobie vytvorila viacero vlastných športových projektov, z ktorých mnohé patria medzi najväčšie akcie organizované na Slovensku. Ako eventová agentúra sa zameriavame aj na teambuildingy a firemné športové dni, či iné projekty podľa individuálnych požiadaviek klientov.